Csapatépítés, közös téli program baráti és családi köröknek

Egész napos korlátlan étel,-ital fogyasztás, Balatonföldváron a Rózsakert Panzióban. Szeretnénk figyelmébe ajánlani Panziónk legjobb téli közösségkovácsoló programját, a disznóvágást.

Munkahelyi közösségeknek, családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Előzetes időpon tegyeztetéssel, 20-30 fős társaságok jelentkezését várjuk.

A vendégeink egy jó hangulatú disznóvágáson vesznek részt, melynek során megtekinthetik a disznóvágás teljes folyamatát, a pörzsöléstől elkezdve, az ételek elfogyasztásáig. Az Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság rendelkezése szerint, az állat leölésére hivatalos vágóponton kerül sor.

A feldolgozás során a vendégeink számára az aktív részvétel opcionális, aki szeretne, részt vehet a feldolgozási folyamatokban,de lehet csendes megfigyelő is, egy pohár forralt bort kortyolgatva.

Egész nap korlátlan pálinka, étel,-ital fogyasztás.helyben készült disznótoros ételekkel.
 

A hétvége programja:

  • péntek: vendégfogadás, pálinkázás, szabadprogram, svédasztalos vacsora,
  • szombat: reggel 8:00-kor indul az állat feldolgozása, pörzsöléssel bontással, svédasztalos ebéd, este a nap megkoronázása, a disznóból készült ételek megkostolása és elfogyasztása,
  • vasárnap: svédasztalos reggeli kocsonyával, abált szalonnával, a megmaradt ételek szétosztása.

Köszönjük, hogy érdeklődsz programunk iránt! Amennyiben felkeltette érdeklődését, bővebb felvilágosításért, vagy időpont foglalás miatt kérem hívja
a 06 30 875 59 65-ös telefonszámot (Rideg Lajos).